Novostavba rodinného domu Býchory 2 (projekt 2018)

Navrhovaný domek má jedno obytné podlaží (1.NP – přízemí), se světlou výškou místností 2,50 m. Na přízemí navazuje vytápěná otevřená půda nad jídelnou a uzavřená nevytápěná půda nad ložnicemi. Hlavní vstup do domu je ze severní strany přiléhající ke komunikaci. Na vstupní halu navazuje středová chodba rozdělující objekt na východní a západní trakt. Ve východním traktu je umístěn vstup, technická místnost, toaleta, koupelna a šatna. V západním traktu se nachází kuchyň s jídelnou a tři ložnice. Severozápadní přístavek zahrnuje obytnou místnost, pokoj pro hosta se zázemím a nevytápěný z exteriéru přístupný sklad na zahradní nářadí. Jídelna je převýšená do krovu, kde se tak vytváří otevřená část půdy, na niž navazuje nevytápěná část uzavřené půdy. Návrh byl vytvořen ve spolupráci s architektem Antonínem Hůlou.

rodinný dům Býchory 2 vizualizace

rodinný dům Býchory 2 vizualizace

rodinný dům Býchory 2 vizualizace

rodinný dům Býchory 2 vizualizace

rodinný dům Býchory 2 řez

rodinný dům Býchory 2 půdorys